Thursday, July 9, 2009

Album Kenangan Di Korea ep1

Assalamualaikum WBT

Sekadar mengimbau kembali kenangan-kenangan bersama sahabat-sahabat semasa 10 days around Korea (masa belajar dekat SNU lagi ni, so lebih kurang 4 tahun dulu huhu)...


Permulaan kisah (Ipeng, Rangga, Mun, me)


Di Tugu Korea (Apa entah namanya)


Di Daejon


Di Folk House (Tak ingat daerah mana)


Memanjat Jirisan


Bercamping bersama pakcik-pakcik jumpa tepi laut hehe (pakcik ni ajar kami buat chamchi chigae)


Di salah satu Tomb di Kyongju


Di perkampungan nelayan belah-belah Pohang


Di Museum (lupa pulak nama tempat ni, hehe)


Aha sempat pula kami membuat Dojaki, di Icheon

Ok ok banyak lagi gambar-gambar best sebenar, tapi tak nak lah memenuhkan blog ni kan. Erm takpe-takpe lain kali kita masuk gambar pergi tempat lain pulak.

Semoga kenangan-kenangan indah ini kekal insya Allah.

No comments: