Monday, June 22, 2009

UPSR

Assalamualaikum WBT

Aha...tak lama lagi my last sis, Sumayyah akan ambil exam UPSR. Marilah sama-sama doakan kejayaan dia. Hari ni dia tengah ambil Canang (peperiksaan pra UPSR la tu), tu yang semalam dia tulis, "Besok saya akan ke medan jihad, ramai-ramai doakan sumayyah". Heh UPSR je pun dik ^^; heheh kiddin ok.


Ha..budak kecik ni lah namanya Sumayyah

Erm anyway gud luck daripada abang-abang, akak, juga dari kawan-kawan abang2 di sini. Buat yang terbaik nanti boleh claim hadiah dari Korea ye ^^




All the best ye dik !! ^^

Semoga Allah permudahkan untuk menjawab exam

Semoga Allah bagi ketenangan untuk menjawab exam

Hwaiting !!!

......

3 comments:

likukehidupan said...

untung jd adik bongsu ni...perhatian abg2 semue die dpt. hadiah pn senang dpt...ish3... :P

'Ammar Abdullah said...

hee...yang lain sebab da besar kot...zaid muaz anas ...xpe2 len kali leh bagi hadiah juge...huhu

lailafillah said...

to sumayyah
salam..
moge najah ya dik..